Over mij

Ik ben Janneke Joosse (1976), getrouwd met Leendert en moeder van 2 dochters en 1 zoon. In 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HR&O in Rotterdam en vanaf die tijd heb ik 16 jaar gewerkt ik in een groot gezondheidscentrum in Rotterdam West. 
Direkt na het afronden van de opleiding fysiotherapie ben ik psychologie gaan studeren. Nadat ik de propadeuse Psychologie had behaald aan de Rijks Universiteit te Leiden heb ik me verder in de praktijk en met scholing onderlegd in het samenspel tussen lichaam en geest.


In mijn werk als craniotherapeut ga ik uit van de relatie tussen de verschillende aspecten van een mens. Ik vind het belangrijk om aandacht te geven aan de persoon als geheel. Samen kijken, niet alleen naar de klacht zelf maar eventueel ook naar dieper liggende oorzaken en naar de wijze waarop met de klachten wordt omgegaan


In 2008 ben ik de opleiding tot craniosacraaltherapeut bij het Upledger instituut Nederland gestart en daar kwamen al mijn interesses weer samen. Hoe een lijf zich laat vormen en gaat staan naar alles wat er in de jaren gebeurt. Hoe een persoon die gebeurtenissen en ervaringen kan integreren en weer in het hier en nu bewuste keuzes kan maken. 
In 2013 ben ik officieel gediplomeerd als craniosacraaltherapeut en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. 
Tot april 2018 in Schiedam en vanaf mei 2018 in Ouderkerk ad IJssel.

Janneke Joosse in beeld

In mei 2018 heb ik een praktijkfilm laten maken zodat je een indruk kunt krijgen van wie ik ben en op welke manier ik mensen behandel. Deze film is gemaakt door Mark Friesen van Goedverhaald. 

 Praktijkruimte

 De lichte praktijkruimte met authentieke elementen bevindt zich op de eerste verdieping van ons ruim een eeuw oude herenhuis.

Let op: er is geen lift aanwezig.
Indien je slecht ter been bent en niet kan trappenlopen, kan ik je doorverwijzen naar een collega in de regio. 

Contact opnemen